مدت تشخیص رابطه جنسی از طریق پزشکی قانونی چقدر است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۰۸,۲۶۷ #56453

۱-مدت تشخیص آخرین رابطه جنسی ..
۲-چندشهود دلازم است برای اثبات ارتباط زن شوهر دار بایک مرد است
۳-اگر شهود فقط به عینی ورود مرد را به منزل زن دیده باشند ایا اِفاقه میکند یا باید در حین رابطه نامشروع دیده باشند
۴-قاضی دستور پرینت مکالمات وپیامهای تا چه مدت رامیتواند بدهد

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تشخیص پزشک قانونی تا ۳هفته - دستور پرینت تا ۶ ماه

پزشکی قانونی اصولا تا ۳ هفته پس از وقوع رابطه جنسی قادر به تشخیص آن می باشد و پس از گذشت ۳ هفته دیگر قابل تشخیص نیست.

تشخیص رابطه جنسی تا مدت ۳ هفته امکانپذر است.

باسلام تا مدت ۷۲ ساعت قابلیت تشخیص امکان داره و اینکه چگونه به اثبات میرسه که رابطه نامشروع وجود داشته مگر با اقرار صریح و دیگر اینکه در حین رابطه فیلمی یا عکسی در گوشی بدست بیاد که از طریق پلیس فتا امکان تایید اصالت فیلم ویا عکس که بدون دستکاری وفتوشاپ باشه دقیقا امکانپذیر هستش بجز این دو مورد موارد دیگه رابطه نامشروع رو اثبات نمیکنه ولی شروع به جرم رابطه رو ثابت میکند

با سلام تشخیص رابطه جنسی با فرد خاص صرفا تا ۴۸ ساعت امکانپذیر بوده و بطور عمومی تشخیص رابطه جنسی تا ۳ هفته میسر خواهد بود.و شهادت دو مرد عادل در این خصوص موجب علم قاضی خواهد شد.

سلام و ارادت
شهود بایستی چهار نفر با شرایط مذکور در قانون باشند و عمل زنا را دیده باشند ، تا اصولا ۳ هفته قابل تشخیص است و پرینت پیامک ها تا ۶ ماه قابل استعلام است و به صرف ورود به منزل نمیتوان فرد را به مجازات زنا محکوم نمود .

مدت تشخیص ۴۸ ساعت و فقط دیدن افراد رابطه نامشروع محرز میشود