آیا همسرم می تواند به پرونده ۲ سال پیش خود جهت ضرب و شتم شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۶ #56452505

سلام همسرم یکبار از من شکایت ضرب و شتم کرده نامه پزشکی قانونی هم داشته مبنی بر کبودی ولی من کلانتری نرفتم و حتی خودش رضایت داده جدیدا دوباره شکایت کرده و نامه پزشکی قانونی برده من هم رفتم دادسرا و همه رو انکار کردم میخواستم بدونم آیا میتواند به پرونده دوسال قبلش استناد کند؟وهمچنین نامه پزشکی قانونیش برای دادگاه الزام به تمکینش تاثیری دارد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانند به آن پرونده استناد کنند و موجب علم قاضی خواهد شد.

سلام پرونده سابق تاثیری در این پرونده ندارد. چون به محکومیت شما منجر نشده . در خصوص پرونده جدید اگر اثبات کند از طرف شما مورد ضرب و شتم قرار گرفته می تواند در پرونده تمکین به آن استناد کند و در صورت اثبات خوف ضرر جانی و حیثیتی دعوی تکین را رد کند .

بله تاثیر دارد و میتواند به پرونده قبلی نیز استناد نماید .

همسرتان نمی تواند به پرونده دو سال قبل استناد نماید اما در خصوص دادگاه الزام به تمکین چنانچه ضرب و شتم توسط شما اثبات شود به پرونده عدم تمکین ایشان کمک می کند ولی صرف نامه پزشک قانونی محکمه پسند نیست.