شکایت از عکاسی برای خیانت در امانت چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۱۹ #56413668

تیر ماه ۹۸ من عروسی یکی از اقوام دعوت بودم که اونجا با عکاس عروسی هماهنگ کردم و با پرداخت هزینه جداگانه در محل عکس گرفتیم حتی عکس های خام رو هم ازشون خریداری کردیم. بعد از چند ماه از طریق شخصی متوجه شدم که یکی از مهمانان عکس های منو از عکاس گرفته و ریخته تو گوشیش وقتی داشته به یکی دیگه نشون میداده خواهرم عکسهای من رو دست ایشون دیده بودن.من باید از عکاس شکایت کنم؟ یا اون کسی که عکس ها رو از عکاس گرفته؟ یا از هر دو؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی در مورد خیانت در امانت:
«هر گاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته‌هایی از قبیل ‌سفته، چک، قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی‌اجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیای مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی‌ برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده، آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود کند، به حبس ‌از ۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.»

همچنین ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

لذا شما می توانید از عکاس به جرم خیانت در امانت و افشای اسرار شخصی شکایت نمایید.

موفق و پیروز باشید

سلام
در صورتی که ان مهمانی که عمسهای شما رو از عکاس گرفته در قبالش به او مبلغی پرداخته میتونید علیه عکاس تحصیل مال نامشروع شکایت کنید
توجه کنید که خیانت در امانت رخ نداده زیرا شما عکسهایتان را به او نسپرده اید تا او انها را تصاحب کند بلکه از وی بعد از عکس گرفتن با پرداخت پول مطالبه عکس ها را نموده اید

سلام
با توجه به اینکه در ارتباط با عکس های شما ،شخص عکاس امین بوده است لذا باید شکایت بر علیه ایشان اقامه شود.

با سلام
عکاس مرتکب خیانت در امانت شده و البته عنوان مجرمانه دیگری هم دارد با اثبات اینکه ایشان از شما عکسهای پخش شده رو گرفته و به شخص دیگری داده یا فروخته است میتوانید به نتیجه برسید

از عکاس شکایت کنید که عکسو بهش دادید.