شکایت از کارفرما برای عدم رد کردن بیمه چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۹ #56286414

وقت بخیر
من به مدت ۲.۵ سال با یک آموزشگاه بصورت پاره وقت باعنوان مدرس همکاری داشته ام. هربار که خواستم برای من بیمه رد کنن گفتن ما اینکارو نمیکنیم میتونید قطع همکاری کنید. ایا راهی هست من بتونم از طریق تامین اجتماعی پیگیر این مدت فعالیت م بشم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میبایست موضوع را ازا طریق اداره کار پیگیری نمایید.

سلام اگر از طریق مراجعه به بازرسی تامین اجتماعی و این سازمان نتوانستید موضوع را پیگیری کنید (که البته درخور اعتراض هم از جانب کارفرما هست) به اداره کار محل کارتان به همراه مستندات مراجعه کرده و پس از دریافت رای قطعی اداره کار کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه شما به سازمان تامین اجتماعی خواهد بود.

با سلام مخاطب گرامی
با توجه به این که کارفرما از بیمه نمودن خوداری می کند شما می توانید به قسمت بازرسی منطقه ای که کارگاه وجود دارد بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید موضوع را مطرح کنید سازمان تامین اجتماعی بازرسان را به محل کار می فرستند جهت بازدید صحت موضوع شما اگر تایید شود کارفرما را جریمه خواهند کرد و بیمه افرادی درانجا شاغل هستند در هنگام حضور بازرسان تا یکسال بیمه افراد راباید پرداخت نماید