کتک زدن زن توسط شوهر دیه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۱۶ پاسخ ۵۷,۲۹۱ #56233

در مواردی که مرد زن زا کتک می‌زند و علائم آن سرخی باشد و اینکه سرخ شدن ممکنه بعد از چند ساعت از بین برود چه کار باید کرد؟به کلانتری باید زنگ زد چی کار باید کرد؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بعد از تماس با کلانتری و تهیه صورت جلسه،به پزشکی قانونی مراجعه کنید

با سلام
باید باپلیس تماس گرفته وصورت جلسه کنید و سپس به پزشکی قانونی و نامه پزشکی قانونی اخذ وبعد شکایت به دادسرا

بعد از تماس با کلانتری و تهیه صورت جلسه،به پزشکی قانونی مراجعه کنید

باسلام بایستی با ۱۱۰ تماس حاصل فرمایید و جهت مراجعه به پزشکی قانونی گواهی اخذ نمایید سپس شکواییه مبنی بر ضرب وجرح تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

باسلام
تماس با پلیس و تهیه گزارش و اخذ نامه معرفی به پزشکی قانونی و همچنین تشکیل پرونده قضایی .

دیه زمانی تعلق می گیرد که پزشک قانونی آثار ضرب و جرح را تایید کند مثلا کبودی و شکستگی و....اگه پزشک قانونی تایید کند دیه دارد وگرنه دیه تعلق نمی گیرد

سلام باید سریعا با کلانتری جهت تنظیم صورت جلسه و تنطیم شکایت اقدام فرمایید در این موارد در صورتی که طرفین توافق نکنند حبس یا شلاق دارد