آیا یکی از ورثه بدون اطلاع از سایر وراث می تواند در خواست گواهی انحصار وراثت نماید ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۲۳ #56164018

ما سالهاست از پدرم خبر نداشتیم چون از مادرم جدا شدند و با مادرم زندگی می کردیم اما تا جایی که مطلع بودیم ازدواج مجدد نداشتن و ملک و املاک با اموالی هم نداشتن حالا باخبر شدیم فوت کردن و مادربزرگم که از ورثه محسوب میشن بعد از گذشت ۲۰ روز از فوت پدرم درخواست انحصار وراثت کردن با توجه به اطلاع ایشون به نداشتن ورثه دیگری جز ما و نداشتن ملک و اموال علت درخواست انحصار وراثت مادربزرگم چی بوده میتونه به این علت باشه که پدرم اموالی داشته چون این گواهی جز تعیین ورثه و سهم آنها کارایی دیگری ندارد و ایشون هم از ورثه و هم اموال خبر دارن پس علت این عجله چی بوده ؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یکی از ورثه بدون اطلاع از سایر وراث می تواند در خواست گواهی انحصار وراثت نماید .

در هر صورت، چه پدر شما اموالی داشته باشند یا خیر، تمامی اموال با توجه به وراث و طبق قانون تقسیم خواهد شد و لذا جای نگرانی نیست.

با سلام ووقت بخیر
اینکه چرا اینکار و انجام دادند ما نمیتوانیم نظری دهیم .انحصار وراثت به معنی مشخص کردن تعداد واقعی وراث یک متوفی می باشد که در این خصوص با تکمیل نمودن اطلاعات لازمه در فرم مخصوص گواهی انحصار وراثت و تهیه مدارک مورد نیاز جهت دریافت این گواهی ، تعداد وراث متوفی شناسایی و مشخص خواهند شد .حال چه اموال داشته باشد چه اموالی نداشته باشد .