آیا برای اجرت المثل زن پیش پرداخت میگیرن و برای پیش پرداخت مهریه بجای سکه میشه پول قبول کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۱ #56154004

سلام وقتتون بخیر. در دادگاه تجدید نظر استان محکوم شدم به۲۵ میلیون و ۵۰۰هزارتومن اجرت المثل و ۴۸۵ تومن هزینه دادرسی و ۴۰۰ تومن هزینه کارشناسی. در دادگاه شهرمون قاضی بدلیل اینکه خانمم هیچ دستوری از شوهر برای کار کردن در منزل ارائه نکرده بود و عرف ایران بر رایگان کار کردن زنان هست رای بر ابطال دادخواست خانمم داده شده بود اما خانمم اعتراض زد و در جلسه تجدید نظر قاضی بدون توجه به رای قاضی شهرمون و بدون توجه به لایحه ای که وکیل برام نوشته بود رای به محکومیت من دادن و نوشته این حکم قطعیست. آیا دیگه نمیشه اعتراض به رای تجدید نظر بدم؟ آخه هیچ دستوری از من برای کار کردن ارائه نداده که این چطور حکمی هست؟. و این که تا کی وقت داره و کی باید داخواست اعسار بدم؟ قبلا مبلغ ۲۱ میلیون تومن به خانمم قرض دادم و محکوم به پرداخت شده اما اعتراض زده به دادگاه تجدیدنظر دوهفته دیگه جلسه رسیدگی هست و مهریه هم محکوم شدم به دوسکه پیش پرداخت و هر۱۳ ماه یک سکه.و میخوام اعتراض بزنم به دادگاه تجدید نظر. به نظرشما اگه این ۲۱ میلیون قرض محکوم بشه من به قاضی بگم بعنوان پیش پرداخت مهریه حساب کنن بهتره یا برای اجرت المثل؟ اگه برای مهریه لحاظ بشه. برای اجرت المثل چقدر پیش پرداخت میگیرن و قسطهاش هرچندماه باید پرداخت بشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص ثبت دادخواست اعسار اقدام نمایید‌

درود
تا یکماه پس از اجراییه مهلت اعسار دارید، محکوم بشوند با دین شما به اجرت المثل تا همان اندازه تهاتر می شود

در صورتیکه توانایی پرداخت ندارید می توانید اعسار دهید تا قسط بندی گردد

درصورتی که توانایی پرداخت ندارید محکوم به را ندارید دادخواست اعسار خود را مطرح نمایید.

باسلام واحترام امکان اعتراض به رای اجرت المثل وجود ندارد و مبلغ پیش پرداخت واقساط آن با توجه به شرایط شما تعیین میگردد که آن ۲۱میلیون را میتوانید تهاتر نمایید اقساط مهریه طبق رای دادکاه میبایست پرداخت گردد

با سلام اگر توانایی پرداخت ندارید دادخواست اعسار دهید

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست
چنانچه توانایی اعسار ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه