کسر از آمار به دلیل نقص پرونده به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۷۶۸ #56010

پرونده حقوقی با تجدیدنظر خواهی به دادگاه تجدید نظر ارسال شده .در دادگاه تجدیدنظر در مهلت وقت نظارت دفتر ،قاضی چند مورد نقص در هزینه تجدیدنظر خواهی و تمبر وکیل واوراق پرونده را اعلام کرده و کسر از امار واعاده به دادگاه بدوی داده . منظور از این کسر امار، این است که دادگاه بدوی باید نسبت به رفع نقص اقدام کند و پرونده را مجددا به دادگاه تجدید نظر بفرستد؟ودادگاه بدوی اخطلر رفع نقص می دهد

مشاوره حقوقی ثبت شرکت سهامی خاص
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله یعنی به دلیل نقص و یا قطعی نشدن رای به هر دلیل از آمار کسر شده و به یک مرحله قبل ارسال میشود تا مجددا بررسی شود.