ایا ادامه شکایت از کارفرما بابت حادثه حین کار را ادامه بدم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۲ #55969567

باسلام وخسته نباشید.
من به همراه یک نفر شریک کاره سقف کاذب انجام میدیم.که بسته به متراژ کار مشتری شاید ۱روز طول بکشه شاید ۱ ماه، واسه شخصی به صورت شفاهی وارد کار شدیم که بعد از اتمام کار خودم ما رو فرستاد سره کاری که در تخصص و حیطه ما نبود اول قبول نکردیم با اصرار ایشون قبول کردیم ولی ایشون وسایل ایمنی در اختیار ما قرار نداد که باعث سقوط از ارتفاع شدم که باعث شکستن پاشنه پام شد بنده شکایت کردم ولی بازرس اداره کار گزارش داده این کار درتخصص کاری اداره کار نمیباشد پزشک قانونی ۸ درصد دیه کامل رو تعیین کرده،حالا با نظر به گزارش بازرس کار واینک ما بیمه نداریم ایا ادامه شکایت از کارفرما بابت حادثه حین کار را ادامه بدم یا درصورت تمایل کارفرما بامبلقی باهم توافق و رضایت بدم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما امکان اقامه شکایت را از طریق دادگاه دارید

سلام
در صلاحیت رسیدگی اداره کار نمیباشد و از طریق محاکم کیفری اقدام کنید به مطالبه دیه از کارفرما

با سلام می توانید علیه کارفرما طرح شکایت نمایید ولی اگر با توافق حق و حقوق شما حاصل میشود توافق کنید

باسلام
اگر امکان توافق وجود دارد توافق نمایید ،درغیر این صورت از کارفرما شکایت کنید.

شکایت خود را طرح بفرمایید...

علیه کارفرما شکایت طرح کنید

باسلام علیه کارفرما شکایت کنید