راهی هست که اداره مالیات و وادار کنم که بجای پول سهم کارگاهیم رو بفروشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #55914482

سه دانگ زمین کارگاهی از طرف پدرم به من ارث رسیده که شریک زمین رو تصاحب کرده و اجاره داده و پولش رو هم به من نمیده و از سال ۹۲ بدهی مالیاتی داره که شریک فقط مالیات خودش رو داده و نمی گذاره که سهم کارگاه خودم رو بفروشم، من هم نتونستم مالیات خودم رو بدم و اداره مالیات مالیات سال ۹۲ رو گذاشته برای اجرا که من این رو هم نمیتونم بپردازم و تا ده روز دیگه اگه پردخت نکنم تمام خانه و زندگیم رو می فروشند، پول وکیل گرفتن هم ندارم

مشاوره حقوقی مالیات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر از این طریق نمی توانید مالیات را پرداخت کنید ابتدا علیه شریک به عنوان انتقال مال غیر شکایت کنید و پس از آن اقدامات بعدی امکانپذیر خواهد بود

سلام
بدوا علیه شریک خود با عنوان انتقال مال غیر اقدام به طرح شکایت نمایید ایشان نمی توانستند بدون رضایت شما اقدام به اجاره ملک نمایند