آیا بر اساس یک پیام که به قسمت شخصی به طرف مقابل فرستاده شده در فضای مجازی، طرف مقابل میتونه اعاده حیثیت کنه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۰۱ #55906969

سلام، ! خلاصه پیام این بوده که من متوجه دروغ تو شدم و میخوام رابطه مو با تو قطع بکنم. و اگر دلیل محکمه پسند نیس برای اعاده حیثیت فقط آیا با این شکایت که حتی محکمه پسند نیس پرونده ای باز میکنن؟

مشاوره حقوقی افترا
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دروغ گویی جز در موارد استثنایی مثل شهادت دادن جرم نیست، در نتیجه دروغ گو گفتن به کسی وصف مجرمانه ندارد.

بادرودوسلام قابل شکایت نمی باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدنخیر جرمی محقق نشده که پرونده ای باز شود

سلام.اگر صرفا همین مطالبی که گفتین باشه بزه وجرمی نمیتوان احراز کردالبته پیام های قبل وبعد که ارسال شده یا رد وبدل شده میتواند به تشخیص موضوع بیشتر کمک کند. امکان طرح شکایت وجود دارد لکن دلایل کافی وفطعی لازم است برای اثبات وصرف شکایت بدون اتکا به دلیل اثباتی مشکلی ایجاد نمیکند. بلکه بعد از رد شدن شکایت حتی شما میتوانید اعاده حیثیت نموده وازوی شکایت کنید.

شکایت با این توضیحاتی که ارائه کردید به نتیجه نخواهد رسید و جای نگرانی نیست

سلام و درود
به تنهایی باعث اثبات جرم نمی گردد.

درود برشما
شکایت ثبت و پرونده تشکیل میشود اما این شکایت به نظر نمیرسد که به نتیجه ای برسد.