آیا کل طبقه ها تقسیم ارث میشود یا فقط طبقه ای که بنام متوفی هست این کار انجام میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۴ #55754753

باسلام آیا ملک مسکونی که پدر در قید حیاط طبقه های منزل رو بصورت مشاع و دو دانگ دو دانگ به اشخاص یکی به پسر و یکی به خانمش واگذار کرده حالا که در قید حیاط نیست ایا کل طبقه ها تقسیم ارث میشود یا فقط طبقه ای که بنام متوفی هست این کار انجام میشود؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبقاتی که به نام متوفی بوده ماترک محسوب و تقسیم میشود

فقط طبقاتی که به نام متوفی بوده ماترک محسوب میشود و وراث نسبت به طبقاتی که در دوران حیات منتقل شده حقی ندارند.

تنها اموالی که قانونا به نام متوفی است بین ورثه اون تقسیم میشود

اموالی که بنام متوفی هست مشمول قانون ارث قرار میگیرد

فقط طبقاتی که بنام متوفی است تقسیم میشود و آن چیزی را که انتقال داده است دیگر جزو ماترک نیست .

فقط طبقه ای که بنام متوفی است شامل ارث میشود .‌به عبارتی ما ترک متوفی یعنی دارایی به جا مانده متوفی (مورث) بعد از وفات است

اگر مشخص شده باشد که کدام طبقات فروخته شده است فقط یک طبقه تقسیم می شود. ولی اگر فقط در سند به صورت مشاعبخشی از ملک را منتقل نموده باشند همه ملک تقسیم می گردد.