آیا می‌تونه پولی که به حساب نمایندگی ریختم رو برای خودش توقیف کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۴ #55749111

عرض سلام و خسته نباشید، بنده در قرعه کشی سایپا برنده شدم، نیمی از قیمت خودرو را قبل عید از پرداخت کردم نیم دیگر را باید آبان پرداخت کنم و آبان خودرو را تحویل بگیرم، قیمت خودرو بروز بوده و قراردادم غیر قابل صلح هست و نمایندگی هم در انصراف خودرو کارشکنی می‌کنه و عملا نمیتونم دیگه انصراف بدم، خانمم هم هنوز مهریشو اجرا نذاشته ولی قراره بذاره، از زمان تحویل خودرو و حتی نمایندگیمم با خبر هست، آیا می‌تونه پولی که به حساب نمایندگی ریختم رو برای خودش توقیف کنه؟ خودم اون پول رو تنها در صورتی میتونم از نمایندگی خارج کنم که انصراف بدم که اونم معمولا چند ماه طول می‌کشه با کارشکنی های نمایندگی یا باید تکمیل وجه کنم و ماشین رو بگیرم که تا ختم ماجرای مهریه هیچ وقت تکمیل وجه نخواهم کرد. آیا راهی هست که خانمم علی رقم توقیف پول، نتونه اون پول رو از حساب نمایندگی خارج کنه تا نهایتا به طلاق توافقی مجبورش کنم و از خیر اون پول بگذره؟
در صورتی که حواله را قبل از اقدام بابت مهریه خانمم بفروشم(جلوگیری از اثبات فرار از دین) و سفته بابت ضمانت سند زدن اینا بدم و معامله هم کاملا واقعی باشه آیا برام مشکلی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر لیکن می توانبد خودرو شما را توقیف نماید

سلام خودرو قابلیت توقیف بابت مهریه دارد لکن با توجه شرایط قرارداد خوردو امکان منتقل کردن به صورت رسمی ندارید شما میتونید از طریق سند عادی مبایعه نامه قبل از مطالبه مهریه معامله کنید و خودرو به شخص دیگری بفروشید اگر قبل از درخواست مهریه باشد فرار از دین محسوب نمی شود بابت

سلام معامله خودرو مذکور بر خلاف اصل قرارداد با شرکت سایپا است ولی با سند عادی میتوانید انجام داده که پس از تحویل، توقیف خواهد شد و شخص دریافت کننده می تواند با ارائه اسناد برای رفع توقیف اقدام کند

ایشان می تواند خودرو راتوقیف کند

باسلام،خیر وجهی که بحساب نمایندگی واریزشده قابل توقیف نیست اما میتواند موقع تحویل،خودرو رو درقبال مهریه توقیف کند.