چکار کنم که سفته رو ازشون بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۰ #55610433

من یه سفته به مبلغ ۴میلیون ۵۰۰ هزار به یه همکارم که دکتر هست دادم با تاریخ مشخص و توی اون تاریخ مبلغ ۴میلیون و ۵۰۰ هزار و بهش دادم ولی متاسفانه چون اطمینان داشتم بهش سفته هارو نگرفتم .الان ادعا میکنه ۴۵۰میلیون سفته از بنده داره و ادعای پول میکنه .میخوام راهنماییم کنیدآیا بنده میتونم شکایتشون کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید ممنونم

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای استرداد سفته ها را بدهید...

با درود دادخواست استرداد سفته داده و به جهت تغییر مبلغ طرح دعوا با موضوع جرم جعل انجام بدهید

طی اظهارنامه ای تقاضای استرداد سفته ها را مطرح کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته ها را ثبت کنید .

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

سلام و عرض ادب
ابتدا طی یک اظهارنامه درخواست استرداد سفته را بدهید تا در اثبات امانی بودن سفته به شما کمک کند.
در مورد تغییر مبلغ سفته نیز باید ادعای جعل مطرح کرده و تقاضای کارشناسی کنید.

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید سپس استرداد لاشه سفته مطرح کنید .میتوانید به جرم جعل هم پیگیری نمایید

باسلام
وقت شما بخیر،بدوا اظهارنامه ای را ازطریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی برای ایشان ارسال نمایید درصورتی که هم چنان از استرداد سفته ها امتناع نمودند،دادخواست استرداد لاشه سفته هارا از طریق دفتر خدمات ثبت نمایید، لکن برای این که موفق شوید تا لاشه سفته ها را مسترد نمایید می بایست اثبات نمایید که وجه سفته ها را کارسازی نموده اید.