آیا ارسال عکس حتی به نشانه خودزنی جرم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۵ #55474397

با سلام
شخصی ادعا کرده من عکس دستم که باچاقو پاره کردم براش فرستادم و گفتم من اعصاب ندارم!(در فیلمی که موجوده کاملا اشاره با دست به نشونه خودزنی میکنه)
این در حالیکه من یک عکس شامل دوناحیه بخیه (کیست) و بخیه دستم که باچاقو هنگام خرد کردن سبزی بریدم و‌در آن هنگام با پدرم مشاجره داشتم براش فرستادم و چیزی ام که بهش گفتم این بوده «اینم برای معرفی پدرم واینکه سپر بلای مادر وبرادرم شدم همیشه»
...
خواستم راهنماییم کنید و بدونم قاضی این موضوع رو چگونه پیگیری میکنه در ضمن من تمام مدارک عمل و بخیه بیمارستان دارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای مورد مذکور عنوان مجرمانه ای لحاظ نشده است.

با سلام.
پرسش شما مبهم است .
اما اینکه شما خودتان دستتان را بریدید به خودتان مربوط میشود و کسی نمیتواند بابت این از شما شکایتی داشته باشد.
اگر موضوع غیر این است.کمی واضحتر سوالتان را مجدد بپرسید.
موفق باشید.

سلام وقت بخیر
با توجه به اظهارات شما موضوع خودزنی جرم انگاری نشده است ، مگر اینکه شخص ثالث با توجه به شرایط موجود تحت عنوان تهدید از شما شکایت نماید .