بنده توانسته ام اثبات مالکیت را نقص کنم و طرف مقابل مالکیتی ندارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۰ #55444897

شخصی از طریق شعبه اول تجدید نظر اثبات مالکیت گرفت و سپس پرونده جدید تشکیل داد و طبق اثبات مالکیت ، خلع ید و‌اجرت المثل دادگاه تجدید نظر شعبه چهارم صادر کرد

از چه راهی پول هایی که ازم گرفته پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام متاسفانه سوال نامفهوم می باشد.

سوال شما دارای ابهام است.

باید دادخواست استرداد وجه طرح تنظیم شود.

سلام
در صورت نقض رای مبنی بر اثبات مالکیت عملا مالکیت ایشان ساقط است

با سلام ظاهرا جنابعالی سوال نفرمودید خودتان جواب دادید ...در صورت گرفتن حکم قطعی اجراییه بگیرید و حکم را اجرا بگذارید

با سلام،سوال واضح نیست اما در کل،حکم در تجدید نظر قطعی شده اگر اعتراضی دارید با ارائه مدرک جدید می توانید اعاده دادرسی نمایید.

دادخواست استرداد وجوه معامله بدلیل نقض یا ابطال مالکیت به طرفیت شخصی که پولها را به ایشان پرداخت نموده اید.