آیا مرد میتواند زن را برای همیشه طلاق ندهد؟

پرسیده شده
۱۵۳ پاسخ ۱۱۲,۵۵۷ #55343

با سلام و خسته نباشید
ایا اگر زن هیچکدام از شرایط ضمن عقد را نداشته باشد و همچنین نتواند طلاق خلع بگیرد و مرد راضی به طلاق نباشد با توجه به این شرایط ایا مرد می تواند تا اخر عمر همسر خود را طلاق ندهد؟ایا قاضی اورا مجبور به طلاق نمی کند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام زوجه بایدبتواند دلائل مطروحه در قانون برای حق طلاق رو داشته باشدحداقل یک مورد بالفرض عسروحرج وبتونه اثبات کنه

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

سلام
بله زوج می تواند با پرداخت حق و حقوق قانونی زوجه ایشان را تا زمانی که زوجه نتواند عسر و حرج خود را ثابت کند طلاق ندهد .

درود بر شما ،مستحضر باشید طلاق زوجه تنها در صورتی‌ ممکن است که عسروحرج وی اثبات گردد.

با سلام
مرد هم میتواند زن را طلاق دهد،و هم نمیتواند.چون اختیار طلاق با مرد است.ولی شرایطی دارد که باید از طریق قانون اعمال شود.مرد میتواند تمام حق و حقوق زن اعم از مهریه،
نفقه،اجرت المثل،اجرت المسمی،و نحله زن را پرداخت ‌کند.
و طلاقش بدهد...زن هم میتواند به استناد عسر و حرج جانی و یا عسر و حرج مالی بگوید،مهرم حلال،جانم آزاد...والسلام

سلام دوست عزیز، اینکه مطلقا مرد بتواند برای همیشه دارنده چنین حقی باشد، اشتباه است، چرا که حصول شروط چندگانه قباله ازدواج، راه‌هایی را برای ایجاد حق برای زوجه ازباب درخواست گواهی عدم سازش وصدور حکم از جانب محکمه پیش بینی میکند

اگر زن نتواند موارد عسر و حرج را ثبات کند نمیتواند طلاق بگیرد