از چه راهی باید پول هایی که به عنوان خسارت از من گرفته پس بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۱ #55341540

شاکی بنده توانست طبق رای دادگاه تجدید نظر شعبه اول رای اثبات مالکیت بگیرید سپس از طریق اثبات مالکیت گرفته شده درخواست خلع ید و اجرت المثل کرد که شعبه چهارم تجدید رای صادر کرد

با توجه به اینکه زمین مشاع بوده با اعتراض ثالث اثبات مالکیت شاکی نقص شد و شعبه اول تجدید رای خودشو نقص کرد

اعاده دادرسی درخواست کردم شعبه چهار تجدید نظر گفته چون رای از دو دادگاه متفاوت می باشد قرار رد اعاده دادرسی کرده!!
ایا راهی دیگر وجود دارذ؟ بتوان رای خلع ید و اجرت المثل را نقص کرد چون ملاک رای شعبه چهارم تجدید نظر، اثبات مالکیت شعبه اول تجدید نظر بوده است
حال اثبات مالکیت نقص شده است

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

بهتر است موضوع دقیقتر بررسی شود

اعاده دارسی بهترین راه است

باسلام
اعاده د ادرسی نمایید