من دارای سهام کمی از یک شرکت خصوصی هستم چطور می توانم سود سهامم را بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #55292864

سلام
به مدت ۱۲ سال است که در یک شرکت خصوصی کار می کنم در سمت های مختلف ولی همیشه در قراردادم تکنسین ثبت میشده است.و در ضمن سهامدار شرکت هم بوده ام ( سهامدار جزء) ولی در این مدت هیچ سود سهامی بهم ندادن
فقط در سال ۱۳۸۶ یک نامه دادند و ذکر کرده بودند که مبلغ ۵۰۰ هزار تومان سود سهام به شما تعلق گرفته و بابت سهام مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان دیگه بدهکار هستید. و پس از آن دیگر هیچ سود سهامی ندادند
۱- بابت تخلف قرارداد چه شکایتی کنم؟
۲- برای دریافت پول سهامم و سودهای این ده ساله چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل اینکه سوال شما بسیار طولانی و مبهم است بهتر است جهت مشاوره تلفنی تماس بگیرید .

مراجعه به شرکت مزبور و مطالبه ترازنامه و حساب سود و زیان سالانه و دفاتر آن و جستجوی این مساله که آیا شرکت یاد شده از اساس دارای سود عملکردی بوده یا خیر میتواند شما را کمک کند.