پرونده ام به دلیل اینکه وکیل شماره سند ملک را اشتباه اعلام کرده رد شده آیا مجدد می توانم اقامه دعوی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۳ #55224188

سلام. در خصوص حکمی که در دادگاه بدوی به نفع خوانده صادر شده باشد ودر شعبه تجدید نظر رد ومجددا به شعبه بدوی ارجاع سپس حکم به نفع خواهان صادر شده ومجددا با اعتراض خوانده برای رسیدگی به شعبه تجدید نظر رفته ودر انجا حکم به نفع خوانده تغییر کرده باشد. مجددا پس ابلاغ حکم خواهان در خواست اعاده دادرسی کرده سپس حکم تجدید نظر مجدداتایید شده باشد . در این خصوص من خواهان پرونده متوجه شدم وکیل اینجانب در لایحه تقدیمی به دادگاه بدوی وتجدید نظرموضوع دادخواست ابطال وکالت نامه وسند نبوده متاسفانه وکیل اینجانب شماره سند ملک مورد نزاع را اشتباه زده وهمین موجب تضییع حقم شده چگونه میشود تقاضای بررسی مجدد نمود آیا برای اینگونه موارد قانون گذار قانونی تصویب کرده لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه از روش دفاع و استدلال طرف آگاه شده اید
مجددا با درج شماره پلاک صحیح نسبت به ثبت دادخواست جدید اقدام کنید