مالباخته از رهن ملک اجاره داده شده هستم، چگونه میتوانم پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۲ #55201032

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید
جوانی هستم که ۷۵ میلیون تومان ملکی را رهن کردم. بعد از گذشت ۱۰ ماه کسی به عنوان مالک ملک مراجعه نمود و ادعای مالکیت کرد، قرارداد اجاره ای به من نشان داد که به صاحب املاکی که من اجاره کردم اجاره داده است، و بعد از مراجعه به املاک مذکور و پرس و جو متوجه شدم املاک فوق چندین مورد کلاهبرداری کرده و زندان است، دادخواستی نوشتم و در پرونده فرد گذاشتند.
مبلغ قرارداد مالک با آن فرد ۱۰ میلیون رهن و ۱۵۰۰ اجاره است که تا ۱۰ ماه و قبل از دستگیری برای مالک واریز می کرده است
قرارداد بنده به نام مالک اصلی است اما شخص دیگری پای قرارداد با کارت ملی حاضر بود
قرارداد بنده ۷۵ میلیون رهن کامل است
انقضای هر دو قرارداد اوایل بهمن ماه است
لطفا راهنمایی لازم در این زمینه به من بکنید
بنده کارمند ساده ای هستم که با کلی قرض تونستم این پول رو جور کنم که بتونم خونه بگیرم.
با سپاس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی از املاک بعنوان کلاهبرداری شکایت نمایید و از شخصی که بعنوان مالک قرارداد را امضا نموده است بعنوان شریک در جرم و جعل عنوان و امضا شکایت نمایید .

اگر متصدی بنگاه هنگام عقد اجاره با شما وکالت در مورد اجاره داشته باشند شما میتوانید بجهت وصول ودیعه به مالک اصلی رجوع نمایید. در غیر اینصورت نمی توانید از مالک اصلی مطالبه نمایید و باید شکایتی مبنی بر کلاهبرداری از متصدی بنگاه نمایید.