باید چکار کنه واسه اجرا شدن طلاق؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۹۰ #55186229

سلام وقت بخیر برادرم با همسرش با دداشتن بچه مشکل داشتن و رای طلاق نهایی شد و چون دادخواست طلاق از سمت برادرم بود رای طلاق خلع صادر سده که صورتجلسه بشه و بعد ۳ ماه نهایی که همسرش وکالت طلاق ی‌ه طرفه بهش داده بود که واسه طلاق اقدام کنه که وقت هم گرفته دفترخونه طلاق شهر دیگه و الان بهش گفته رفتم وکالتمو باطل کردم و میخوام اذیتت کنم الان برادرم باید چکار کنه واسه اجرا شدن طلاق که زنش میگه مطلقا نمیام واسه طلاق بصورت پیامک؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.برای اجرای حکم اقدام کنند....

برای اجرای حکم اقدام نمایید...

سلام وقت بخیر
جهت اجرای حکم مراجعه نمایید.
موفق باشید.

با درود برای اجرای حکم اقدام کنند

درود برای اجرای حکم اقدام نمایید

باسلام. نسبت به اجرای حکم اقدام کنند

زوج میتواند با حکم دادگاه به دفتر طلاق مراجعه و اقدام به اجرای صیغه طلاق نماید