مراحل دریافت کسری ملکم چگونه است و تا حالا جواب درستی از ناحیه آنها دریافت نکرده ام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #55159195

با عرض سلام و وقت بخیر.ملک سند داری را خریداری کرده ام که سند اولیه و فدیمی دفترچه ای آن سال ۱۳۳۵ تاریخ خورده و متراژ آن دو هزار متر است منتها بعد از نقشه برداری جدید جهت دریافت سند تک برگ مشخص شد حدود چهارصد متر کسر دارد و همسایه ها تصرف کرده اند ضمنا کلیه همسایه های این ملک هیچ کدام سند و دست خطی بابت متراژ املاک خود ندارند.خواستم بپرسم مراحل دریافت کسری ملکم چگونه است و تا حالا جواب درستی از ناحیه آنها دریافت نکرده ام.با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به وسیله تامین دلیل اقدام به اخذ نظریه کارشناسی و جانمائی دقیق ملک توسط نقشه و عکسهای هوائی نموده و سپس با استناد به گزارش مذکور طرح دعوی رفع تصرف بنمائید . البته به تجربه ثابت شده که معمولا در اینگونه موارد ، دعوی مذکور با پرداخت وجه زمین تصرفی از ناحیه همسایگان به صلح و سازش ختم می گردد .

سلام
بنظر میرسد با تهیه ی نقشه ی هوایی از ملک و کمک از ثبت اسناد موضوع قابل حل شدن باشد.