مراحل صدور گواهی نشوز زوجه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۹۴۴ #55146397

سلام
گواهی نشوز چجوری صادر میشود؟
منظورم اینه تو رای و توی اجراییه چه چیزی باید باشد؟
آیا اگر در صورتجلسه کلانتری نوشته باشند زوجه حاضر به تمکین بود.
اما به خانه ش نرفته باشه گواهی نشوز صادر مدشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صورت جلسه کلانتری فقط اماره است . برای اثبات نشوز باید ابتدا اظهارنامه به منظور تمکین سپس دادخواست الزام به تمکین و در نهایت تقاضای اجرائیه نمایید .

گواهی نشوز چجوری صادر میشود؟
منظورم اینه تو رای و توی اجراییه چه چیزی باید باشد؟
بعد از تشکیل دادگاه خانواده و عدم حاضر شدن زوجه به تمکین نشوز محقق می شود
آیا اگر در صورتجلسه کلانتری نوشته باشند زوجه حاضر به تمکین بود.
اما به خانه ش نرفته باشه گواهی نشوز صادر مدشود؟
خیر صادر نمیشود اما راه را برای صدور رای در دادگاه خانواده مبنی بر نشوز بسیار هموار می کند

گواهی نشوز توسط اجرای احکام مدنی صادرمی گردد . یعنی زنی که حاصر به تمکین نمی باشد

با سلام ووقت بخیر
هروقت زوج دادخواست الزام به تمکین به طرفیت زوجه دهد و زوجه تمایلی به تمکین نداشته باشد و طبق رای دادگاه ناشزه محسوب شود حکم ناشزه بودن زوجه صادرمیشود .و بعدازآن درخواست صدوراجراییه کنید صرف صورت جلسه کلانتری دال بر عدم تمکین دلیل بر ناشزه بودن ایشون نیست .

با درود دادخواست الزام به تمکین در دادگاه خانواده جداگانه رسیدگی و مانند تمام دادخواست ها مراحل بدوی و تجدیدنظر و اجراییه دارد و یک صورتجلسه کلانتری برای این کار کفایت نمیکند.