با اثبات عسر و حرج، آیا برای حق و حقوق قانونی اینجانب مشکلی پیش می اید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۸ #55059488

سلام وقت بخیر

اگر بنده نسبت به شوهرم داداخواست عسر و حرج نسبت به اعتیاد و نازایی ایشان و توهین و اهانتاشون کنم اگر بنده درخواست بدم ۱- ایا برای حق و حقوق قانونی اینجانب مشکلی پیش می اید؟(مهریه/نفقه/اجرت المثل وغیره)
۲-و اگر بخوام مانع از فرار دین ایشون بشم تا خانه و مغازه را بنام شخص دیگری نزد چه اقدامی باید انجام دهم
لازم بذکره ماشین شخصی بنده که خودم بشخصه خریداری نموده ام بنام ایشان است هم پلاک و هم سند اگر ایشون منکر اینکه ماشین از ان بنده هست شود چه اقداماتی باید انجام دهم؟
۳_نیمی از پول پیش منزلی که در ان سکونت داریم از ان بنده هست و مبلغ ۲ میلیون تومن از اواخر سال ۹۱ ایشان به بنده بدهکارن و همچنین سال ۹۲ پرایدی به مبلغ ۸ میلیون خریداری نموده ایم که از این مبلغ ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از ان بنده بوده و بعد ان را برای خرید پژو پارس فروختن و مبلغی خودشان به ان اضاف کردند و در سال۹۳ برای خرید مغازه طلاهایی که ایشان بعنوان هدیه به بنده دادن فروختن و همچنین ماشین را اگر بخواهم ادعای حق و حقوقی در این زمینه انجام بدهم و پولهای خود را پس بگیرم امکان دارد؟
۴-با توجه به اینکه ایشان میتوانند منکر اعتیاد و رابطه های نامشروع خود شوند ایا با داشتن پیامها و ویس های واتساپ ایشان با دو دوستشان که مشوق ایشان در این امور و همپای ایشان هستند میشود اثبات کرد و یا دلایل بیشتری لازم است؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱-خیر هیچ مشکلی ندارد و قابل مطالبه است
۲-فرار از دین پس از شکایت شما،جرم است و معاملات فسخ میگردد
۳-اثبات با شماست و باید مدارک دال بر ادعایتان ارائه دهید
۴-اثبات اعتیاد با پزشکی قانونی میباشد

۱- مشکلی برای دریافت حق و حقوق مالی نخواهید داشت .
۲- تا زمانی که حکم قطعی محکومیت همسرتان به پرداخت مطالبات شما صادر نشود ، انتقالات احتمالی را نمیتوان فرار از دین نامید .
۳- چنانچه مدرکی یا شهودی برای اثبات ادعاهایتان داشته باشید امکان طرح دعوی در این خصوص و حصول نتیجه را خواهید داشت .
۴- اثبات اعتیاد تنها از طریق تایید پزشکی قانونی امکانپذیر بوده و در خصوص رابطه نامشروه نیز پیامهای اشاره شده در قالب قرینه میتواند به علم قاضی کمک نماید .

با سلام
زوجه برای رسیدن به حق و حقوق قانونی خویش( مهریه، نفقه، طلب) بدوا دادخواست تامین خواسته تقدیم نماید تا کلیه اموال توقیف گردد، سپس اقدام به طرح دعوی نماید

با سلام
با توجه به کثرت سوالات و توضیحات بیشتر در این باره ،بطور خلاصه باید عرض نمایم در صورت دادخواست عسروحرج بایستی تمام یا قسمتی از مهریه خویش را ببخشید تا با درخواست شما موافقت شود .