نحوه شکایت از دعانویس چگونه است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۱۵۵ #54963887

سلام،من ودونفر دیگه میخوایم از یک دعانویس شکایت کنیم و ده نفر هم به عنوان شاهد که سرشون کلاه رفته میخوایم ببریم با خودمون دادگاه مدارکی که ما ۳نفر وشاهد ها از این دعانویس داریم فقط رسید پرداخت هست و خودمون همراه با شاهدها، اما دعانویس هم از من و یکی از دو نفر همراهم قولنامه دست نویس عادی روی ورق آچار باخودکار داره که مبلغ ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ به من پرداخت کرده در سال ۹۴ برای شراکت تولیدی پوشاک و من موظف شدم تا آخر عمرم سود بالا آورده ازین کارگاه تولیدی رو بصورت مساوی به دعانویس بپردازم اما نپرداختم هیچی(اون رسیدهای پرداختم بابت دعا بوده)من اسممو اشتباه گفتم تو قولنامه ها تو هرکدوم از دوتا قولنامه یه اسم متفاوت گفتم نوشتن ولی اثرانگشت زدم با (استامبر قرمز بدون امضا)و همراه اولی من هم تو یه قولنامه جداگانه موظف شده که پوشاک رو از من تحویل بگیره و بفروشه و واریز کنه به حساب دعانویس همراه اولم امضاش تو هر دو قولنامه هست تو یک قولنامه به عنوان شاهد تو یکی دیگه به عنوان یکی از طرفین معامله و همراه دوم من هم تو یکی از قولنامه ها شاهد بوده فقط اما مبلغ هایی که واریز کردیم من و دو تا همراهام به حساب دعانویس و رسیدشو داریم قبل از تنظیم قولنامه بوده اما قولنامه هم تاریخ نداره تنها تاریخ داخل قولنامه ها اینکه نوشته شده از تاریخ..... باید سود رو بپردازم به دعانویس به نظرتون شکایت کنم یا نکنم؟به نتیجه ای میرسم یا نه؟؟ و ده تا شاهد هم یه رسید پرداخت دارن فقط، دعانویس کار بنایی هم میکنه میتونه ادعا کنه این رسیدها دستمزد بنایی بوده که برای این اشخاص انجام دادم یا خرید و فروش شن و سیمان یا هرچیز دیگه ای بوده که انجام دادم وبگه این شاهدها خریدنی هستن؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعقیب کیفری تحت عنوان کلاهبرداری میسر است، در خصوص قولنامه ها نیاز به بررسی دقیق و فنی است و جدای از جنبه کیفری به عنوان قراردادی الزام آور ممکن است برای شخص کلاهبردار یا شما امکان طرح دعاوی مختلفی را فراهم کنند، همچنین میتوانید دادخواست ابطال سند عادی را به دلیل عدم مشروعیت جهت معامله تقدیم دادگاه حقوقی کنید البته تخمین احتمال موفقیت بدون مطالعه قرارداد میسر نخواهد بود.

سلام شکایت علیه کلاهبردار از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

سلام
دریافت وجه درازای سحروجادویادعامصداق کلاهبرداری است وبانوشتن قولنامه باقراردادصورت قانونی پیدانمیکندپس شکایت کنیدتااشخاص دیگری فریب نخورند.

با سلام کار دعانویس کلاهبرداری و قابل اثبات است ولیکن با این توضیحات درصورتیکه امضاء ذیل قراردادها منتسب به شما باشد و با اعلام نام نادرست قصد فریب داشته اید عمل شما نیز مستوجب مجازات است .

به عنوان جرم کلاهبرداری شکایت خود ار از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام دعا نویسی از مصادیق کلاهبرداری هستش میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید نهایتا دادگاه حرف ها و مدارک شما را بررسی و حکم مقتضی صادر میکنه .

با تنظیم شکوائیه از دعانویس در دادگاه محل وقوع جرم شکایت کنید.و ادعاهای خود را با دلائل ثابت کنید.