تکلیف‌ من‌ با‌ صاحبان‌ خانه‌ چیست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۷۹ #54949710

پدر‌ من‌ سال ۱۳۳۷‌ زمین‌ اراضی‌ را خریده‌ و ۱۵‌سال‌
پیش‌ در‌ آمریکا‌ فوت‌ کرده‌ و‌ ان‌ زمین‌ ۵۰۰‌ متری‌‌ در‌ آن
خانه‌ ساخته‌ شده‌ و‌ صاحبان‌ خانه‌‌ آن‌ خانه‌ ها را‌ از بنگاه‌
خریده‌اند‌ و یازده‌ خانوار‌ هستند‌ که‌ چهار‌ خانوار‌ سند ۱۴۷‌
گرفته‌ و تجمیع‌ کردند‌ و آپارتمان‌‌ پنج‌ طبقه‌ ساختند‌ و بقیه‌ خانوار‌ها‌ هم‌ قولنامه‌ دارند‌ و‌ از‌ پدر‌ من‌ هم‌ امضایی‌ ندارند

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و‌درود . شما میتوانید دادخواست خلع ید را به دادگاه ارائه دهید .

سلام دادخواست خلع ید دهید

با سلام
دادخواست خلع ید و قلع و قمع بدهید
البته سند رسمی که با ماده ۱۴۷ گرفته اند هم باید ابطال بشه

با سلام ، در صورتی که ملک دارای سند رسمی به نام پدر شما می باشد می توانید دادخواستی مبنی بر خلع ید و قلع و قمع بنا و اجرت المثل از تاریخ تصرف لغایت اجرای حکم را در احدی از دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید .

با سلام ، در صورتی که ملک دارای سند رسمی به نام پدر شما می باشد می توانید دادخواستی مبنی بر خلع ید و قلع و قم بنا و اجرت المثل از تاریخ تصرف لغایت اجرای حکم را در احدی از دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید .

بعد از اخذ گواهی انحصار ورثه و اثبات سمت قانونی خود، حسب مورد نسبت به خلع ید و قلع و قمع نسبت به ایشان اقدام نمایید

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست خلع ید و قلع و قمع دهید