کودک آزاری و ضرب شتم توسط مادر چطور قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۰۵ #54889862

سلام من یه دختر ۱۵ ساله هستم که یک خاهر ۱۸ ساله هم دارم پدر من وقتی ۲ سالم بود فوت کرد و و از ان موقع مادرم با پسر های زیادی رابطه داشته است مادر من بسیار پرخاشگر است به طوری که از وقتی من و خاهرم کودک بودیم ما را با وسائل مختلف میزد و هنوزم این رفتار هایش ادامه دارد من و خاهرم در خانوادمان کسی را نداریم که این موضوع را با انها به اشتراک بگذاریم پس فقط طی این مدت ساکت بوده ایم کتک خورده ایم
میخاستم بدونم من میتوانم از مادر شکایت کنم؟ از نظر من او صلاحیت بزرگ کردن ما را نداشت هرچند الان من و خاهرم بزرگ شده ایم ولی اگر هم ۲۰ ساله شویم کاری نمیتوانیم بکنیم
و اینکه مجازاتش چطوره؟ میشه توضییح بدید خواهش میکنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل اینکه سن شما پایین است شخصا نمیتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید
لذا بهتر است از طریق اورژانس اجتماعی ( شماره تماس ۱۲۳ ) تماس گرفته و وضعیت خود را توضیح دهید .
و نیز در صورتی که مادر شما اقدام به ضرب و شتم شما نمود میتوانید با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و به پزشکی قانونی معرفی شوید در اینصورت میتوانید با حمایت دادستان اقدام به حق خواهی نمایید .

با سلام و احترام
با تلفن ۱۲۳ تماس بگیرید کارشناسان بهزیستی در این خصوص شما را راهنمایی و چنانچه نیاز به شکایت بود خودشان اقدام مینمایند
پیروز باشید