دیه به من چقدر تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۷۹ #54810090

سلام من در تاریخ ۱/۷/۱۳۹۹ تصادف کردم راننده مقسر بودم.تا تاریخ ۱۳/۲/۱۴۰۰ طول درمان داشتم. و در نامه اول پزشک قانونی۱-جراحت (دامینه)سمت راست پیشانی۲_جراحت (حارصه)روی بینی۳_جراحت (حارصه) قدام پیشانی۴_جراحت (دامینه) کبودی لب فوقانی
۵_جراحت (حارصه) قدام چانه۶_جراحت (حارصه)خلف شانه راست۷_جراحت (حارصه)روی شانه راست۸_جراحت (حارصه) مچ دست چپ۹_جراحت(حارصه)بند آخر انگشتان اول و پنجم دست راست۱۰_جراحت (حارصه)بند اول انگشت پنجم دست راست۱۱_جراحت(حارصه)قدام ساق راست۱۲_جراحت(حارصه)پشت ساق چپ۱۳_جراحت(حارصه)خلف بند اول انگشتان اول و دوم پای چپ۱۴_شکستگی ستون فقرات در ناحیه مهره چهارم کمر دارد...و نیاز به مراجعه مجدد دارد...گواهی اول__
گواهی دوم نوشته ضایعات بهبود نیافته سه ماه دیگه مراجعه شود....گواهی سوم نتیجه معاینه به شرح زیر می‌باشد ۱_ارش جراحت حارصه خلف شانه راست بمیزان نیم درصد دیه کامل انسان می باشد.۲_ارش جراحت حارصه روی شانه راست بمیزان نیم درصد دیه کامل انسان می باشد. ۳_شچستگی ستون فقرات در ناحیه مهره چهارم کمر بدونه عیب بهبود یافته است. ۴_سایر موارد دیه مقدار دارد. ۵_نیاز به معاینه مجدد ندارد.گواهی سوم ۱۳/۲/۱۴۰۰..
میخواستم بدونم چقدر پول بهم میدن؟بیمه ایران گفته ۴۵روز دیگه خبر بگیرم ..ممنونم

مشاوره حقوقی دیه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از قسمت محاسبات حقوقی سایت بهره ببرید.

باسلام
با سلام
از قسمت محاسبات حقوقی سایت استفاده نمایید

سلام تعین میزان دیه را از طریق پزشک قانونی مشخص میشود موفق باشید موفق باشید

دیه قابل محاسبه است مثلا هر حارصه ۱ درصد است ولی اینجا امکان پاسخ میسر نیست .

با احترام از قسمت محاسبات حقوقی سایت کمک بگیرید

بااحترام
فقط یک درصد را عنوان نموده است

باسلام
هنگام اجرای حکم محاسبه میشود