پلاک ثبتی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۶ #54805951

سلام بنده جهت ارث پدری شکایت کرده ام و بعد از چند ماه جهت تقسیم ترکه به دادگاه احضار شدم در ابلاغیه برام نوشته که پلاک ثبتی و یه سری موارد رو باید برای دادگاه ببرم من متوجه منظور نمیشم که چه چیزی رو باید ببرم و پلاک ثبتی و بقیه موارد رو از کجا باید بگیرم ضمنا بنده ساکن شهر هستم و روستایی نیستم چاه عمیق و زمین کشاورزی و ... اصلا نداریم فقط یه خونه و یه مغازه داخل شهر داریم ممنون میشم پاسخ بدین و اون متن ابلاغیه رو که متوجه نمیشم براتون در زیر تایپ میکنم

ضمنا حضور شما جهت ادای توضیح پیرامون مشخصات ثبتی دقیق اموال اعم از پلاک ثبتی و شماره نسق زراعی و شماره پروانه چاه عمیق و پلاک انتظامی و غیره و ارائه ادله مالکیت آن الزامی است و نتیجه عدم حضور اجرای ماده ۹۵ق.ا.د.م می باشد

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سند رسمی دارد کپی مصدق ارائه و درجلسه حاضر وگرنه با کارشناس ثبتی یا استعلام دادگاه ،شناسایی پلاک ثبتی ممکنست.

با سلام
اگر به بیرون از خانه خودتان بروید در قسمت بالای درب ها پلاک های آبی رنگی را مشاهده خواهید کرد که اطلاعات خاص و منحصر به ‌فرد ملک شما در آن ذکر شده است ، در اصل این همان پلاک ثبتی خانه شما به حساب می آید. با استفاده از اطلاعاتی که بر روی این پلاک ثبت می‌شود شما قادر هستید اطلاعات دقیق ثبت شده در اداره ثبت اسناد و املاک کشور را به دست آورده و بر اساس آن اقدامات لازم مبنی بر بررسی مالک و صاحب آن ملک را داشته باشید.