مدت زمان ارجاع پرونده از دادسرای بدوی به کمیسیون پزشکی چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #54549777

با سلام و خسته نباشید
بنده متعاقب فوت پدرم در اثر قصور پزشکی یک شکواییه تنظیم کردم و از طریق دفاتر قضایی در سامانه ثبت کردم ( حدود یک ماه پیش)
پیامک ارجاع به دادیاری شماره یک دادسرای ۱۹ برام ارسال شد
هنوز بعد از یک ماه هیچ ابلاغیه ای در سامانه ثنا برام ثبت نشده
با توجه به اینکه میدونم پرونده ابتدا باید از دادیاری به کمیسیون تخصصی نظام پزشکی ارجاع بشه چرا این مرحله اینقدر طول کشیده
زمان متعارفش معمولا چند روزه و در این موارد چیکار باید کرد؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت پیگیری حضوری میتوانید در روند پرونده تسریع نمایید . اصولا در اواخر برج ارجاع پرونده ها با تاخیر صورت میپذیرد .