از کارافتادگی به چه طریقی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۴ #54324250

چقدر زمان برای از کار افتادگی ضایعه نخاعی نیاز هست

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از کارافتادگی با طرح موضوع در سازمان تامین اجتماعی اغاز می شود. بیمه شده باید اسناد و مدارک پزشکی خود را به کمیسیون پزشکی ارائه نماید و پزشکان پس از بررسی اقدامات لازم صورت میگیرد

سلام.طبق ماده ۷۰ قانون تامین اجتماعی ، مرجع تشخیص ازکارافتادگی کمیسیون های پزشکی مذکور در ماده ۹۱ قانون می باشند، بدین معنی که پزشک معالج پس از انجام خدمات توانبخشی و درمان چنانچه فرد بیمه‌شده را غیر قابل علاج تشخیص دهد، این امر را گواهی می‌نماید و سپس کمیسیون‌های پزشکی بر اساس آن اعلام نظر و اقدام به صدور رای می نمایند .حسب مورد از کارافتادگی کلی وجزیی را تشخیص می دهند

تامین اجتماعی اگر میزان درصد از کار افتادگی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد باشد از کارافتادگی جزیی است و مستمری معادل یک سوم میانگین حقوق نود روز پیش از وقوع حادثه را تا مدت بیماری پرداخت خواهد شد .

از کارافتادگی با طرح موضوع در سازمان تامین اجتماعی اغاز می شود. بیمه شده باید اسناد و مدارک پزشکی خود را به کمیسیون پزشکی ارائه نماید و پزشکان پس از بررسی مبنی بر از کارافتادگی جزئی و کلی و یا غرامت دستمزد مقطوع اعلام نظر می کنند

طبق قانون تامین اجتماعی اگر میزان درصد از کار افتادگی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد باشد از کارافتادگی جزیی است و مستمری معادل یک سوم میانگین حقوق نود روز پیش از وقوع حادثه را تا مدت بیماری پرداخت خواهد شد .

سلام
در موضوع از کار افتادگی و مدت زمان لازم برای برقرای مستمری از کار افتادگی باید نکاتی از قبیل از کار افتادگی ناشی از کار و بیماری حرفه ای و از کار افتادگی غیر ناشی از کار و همچنین جزیی یا کلی بودن از کار افتادگی در نظر گرفته شود که مستمری و مدت زمان لازم برای برقرای مستمری هریک از اینها متفاوت است. شما ابتدا باید درخواست از کار افتادگی خود را به شعبه سازمان تامین اجتماعی که کارفرما حق بیمه را به آن پرداخت کرده است تحویل دهید و بعد از آن با راهنمایی مسئولین مربوطه مراحل اداری را طی نمایید. چنانچه امکان رفت و آمد برای خودتان وجود نداشته باشد میتوانید به یکی از نزدیکان خود و یا وکیل رسمی یا دادگستری وکالت دهید تا امور اداری درخواست از کار افتادگی را انجام دهند و خودتان تنها در موارد ضرورت و شرکت در کمیسیونهای پزشکی، حاضر شوید.

بسته به نظر کمیسیون پزشکی سازمان خواهد بود اگر میزان درصد از کار افتادگی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد باشد از کارافتادگی جزیی است و مستمری معادل ۱/۳ میانگین حقوق ۹۰ روز پیش از وقوع حادثه را تا مدت بیماری پرداخت میگردد