دادخواست تنظیمی بایستی به طرفیت شرکت مذکور تنظیم شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۴ #54274167

بنده چند سال قبل مبلغی را به حساب یک فروشگاه که به عنوان شرکت سهامی خاص به ثبت رسیده بود واریز کردم و ماهیانه سود آن را دریافت میکردم ولی از حدود ۱ سال قبل فروشگاه دیگر قادر به پرداخت سود نبوده و با مراجعات مکرر صرفا حواله هایی صادر کرده که در آن اصل پول را بصورت اقساطی و سودی که مربوط به زمان مراجعه اولیه بود پرداخت کند ولی تا کنون هیچ یک از حواله ها را علی رغم مراجعه به محل شرکت پرداخت نکرده است و سررسید آخرین حواله نیز ماه آینده می باشد و همچنین شرکت هنوز درخواست ورشکستگی نیز نداده است.
حال چند سوال...
موضوع دادخواست چه عنوانی داشته باشد؟
ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی شرکت ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا اظهارنامه ای اراسال نمایید و پس از آن ضمن ارائه ی دادخواست مطالبه وجه میتوانید اقدام به توقیف اموال نمایید.

سلام
شما بدوا اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید
سپس دعوا مطالبه وجه مطرح کنید و اموال شرکت را توقیف کنید تا در وصول طلب اولویت داشته باشید

شما می بایستی مبالغ حواله ها را مطالبه نمایید و اموال شرکت را توقیف کنید

ابتدا مبلغ حواله را مطالبه کن اگر پرداخت نکرد اموالش را توقیف کند مگر تقاضای حکم ورشکستگی بدهد