صاحبخانه پیام داده که مبلغ ودیعه برگشت داده می شود و شما باید ملک را تخلیه کنید حق با چه کسی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #54268245

حدود یک ماه پیش به صورت دست نویس پشت قرار اجاره با صاحبخانه قرار داد را تمدید نمودیم تا سال ۱۴۰۰ ( ماه آبان ) بعدا مطللع شدم که پارکینک منزل من توسط صاحیخانه به مستاجر واحد چهار ( واحد چهار پارکینگ مزاحم دارد ) اجاره داده شده و بعد از اعتراض و بحث با صاحبخانه صاحبخانه اعلام کردم قرار اد من ملغی شده و به علت نیاز شخصی و مستاجر بودن باید ملک را تخلیه کنم (پیامک فرستاد) پول پیش منزل را ۴ آبا به حساب صاحبخانه واریز نمودم چون قرارد من ۷ آبان تمام می شود و مجددا تمدید کردیم که قرار شد مبلغ ۲۰ میلیون به ودیعه اضافه شود حال صاحبخانه پیام داده که مبلغ ودیعه برگشت داده می شود و شما باید ملک را تا ۷ آبا تخلیه کنید
حق با چه کسی هست؟ داگاه من را محکوم می کند یا صاحبخانه را؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد اجاره عقد لازم است و در صورت امضا طرف مقابل نمی تواند آن را بر هم زند

سلام . تا آخرین روز قرارداد . قرارداد اعتباردارد . و درصورت ذکر پارکینگ دراجاره قبلی . اشاره با شرایط قبل . صاحبخانه نمی تواند پارکینگ رابه کس دیگری اجاره دهد.