آیا دادگاه ایشون را به روانپزشک میفرستند یا من باید درخواست کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۵ #54190460

باسلام و خسته نباشید لطفا راهنماییم کنین خانم بنده به منزل شخصی که باهم زیر یک سقف زندگی میکردیم تخریب کرده و منزل غیرقابل سکونت هس و من ازشون شکایت کردم برای اینکارشون آیا دادگاه ایشون را به روانپزشک میفرستند یا من باید درخواست کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر متهم ادعا دارد مشکل روانی داشته یا تعادل روانی ندارد بله به تشخیص دادگاه به پزشک قانونی معرفی خواهد شد

اگر همسرتان مدعی شود که اقدام مذکور را به دلیل عدم تعادل روحی یا عدم تمرکز انجام داده و بخواهد با این بهانه از بار مسئولیت کیفری رهایی یابد ، دادگاه اقدام به معرفی وی به پزشکی قانونی میکند تا به صورت تخصصی معاینه شده و اظهارنظر قانونی اعلام گردد .

اگر دادگاه یا دادسرا در کمال عقلی ایشان شبهه ای ببیند یا با درخواست شما احتمال جلب نظر پزشکی قانونی وجود دارد
شاید این به عنوان دفاعی برای ایشان حتی قابل پیگیری باشد