یک ماشین رو به بنگاه فروختیم و یکی میگه باید وکالت بدید بنام شماست، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۲ #54146511

یک ماشین رو در ۵ سال پیش در رشت به بنگاه فروختیم و الان یکی از کردستان میگه باید وکالت بدید بنام شماست. در صورتی که تعویض پلاک در پلیس راهور کردیم بنام بنگاهی خورده و دفتر خونه هم رفتیم
مشکل چیه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سند اصلی ماشین به نام شماست و ماشین را وکالتی فروختید و حتما وکالتنامه با تاریخ بوده و حالا تاریخ به اتمام رسیده

ضمن اهدای سلام و احترام
احتمالا سند مالکیت به نام شماست شما قبلا وکالتنامه تعویض پلاک داده اید ولی اکنون ایشان قصد انتقال رسمی مالکیت در دفتر اسناد رسمی را دارد

اگر سند انتقال خودرو به صورت قطعی منتقل نشده باشد بایستی نسبت به انتقال آن اقدام کنید چون تعویض پلاک به تنهایی دلالت بر انتقال خودرو ندارد

دوست عزیز باسلام
متاسفانه از این دست اشتباهات در ثبت پلاک خودرو البته معدود، دیده می شود. ۵ سال پیش پلاک شخصی بر روی ۲خودرو نصب شده بود و توانستیم با ارائه درخواست به کمپانی ایران خودرو برای موکل رفع تعارض کنیم(البته صبری اندک نیاز دارید)
پیشنهاد می شود با کمپانی تماس بگیرید
ایام به کام