اثبات این که این خانه همان خانه مربوط به سند کشاورزی فرد مورد نظر هست چطوره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۵ #54103247

باسلام....در روستا فردی صاحب خانه دهقانی بوده است ..این فرد سند رسمی کشاورزی دارد وسند موجود هست... ولی خانه دهقانی سند و هیچ مدرکی ندارد..ولی در سند کشاورزی نوشته خانه دهقانی متعلق به صاحب سند کشاورزی هست....این خانه توسط وارثین فرد مورد نظر تصرف شده و الان میگویند این خانه مربوط به سند کشاورزی فرد مورد نظر نیست و حتی این خانه را برای فرد مورد نظر هم نمی‌دانند..سوال راه روش حقوقی اثبات این که این خانه همان خانه دهقانی مربوط به سند کشاورزی فرد مورد نظر هست چطور ممکنه...البته بدون شاهد چون هیچکس در روستا شهادت نمیده برای اثبات حرف ما و علیه وارث فرد مورد نظر نمیان شهادت بدهند...باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای تامین دلیل کنید.

ابتدا تامین دلیل دهید .

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید

درود
ابتدا برای تامین دلیل اقدام شود.

بادرودوسلام درخواست تامین دلیل نمایید.

باسلام شمامیتوانیدبه همین جمله ای که دراین سندذکرشده استنادنموده ومالکیت خودرااثبات نمایید،به نظردادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید.

با سلام . درخواست تامین دلیل باید بدهید