چطور میتونم بدون شناسایی شدن از طرف اون جوان به پلیس گزارش بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #53896678

سلام تو واحد ما یه نفر جوان به پرورش ماریجوانا مشغوله که همین باعث باز شدن پای ساقیا و افراد خلافکار به مجتمع و واحد ما شده. چطور میتونم بدون شناسایی شدن از طرف اون جوان به پلیس گزارش بدم؟ چون طرف خطرناک به نظر میاد میترسم بدونه و بلایی سرم بیاره

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا در گزارشات مردمی فرد گزارش دهنده به متهم یا مجرم معرفی نمیشود
دوما شما میتوانید چه حضوری چه با تماس تلفنی به پلیس ۱۱۰ گزارش نمایید .

سلام وقت بخیر

مراتب را به پلیس ۱۱۰ گزارش دهید، معمولا و اکثر قریب به اتفاق در این موارد شاکی معرفی نمی شود.