آیا حق طلاق و اجرای مهریه (صرفا جهت ادامه حیاتم) را قانون به من میدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۵ #53798739

سلام
شوهرم بعد فوت همسر اولش با من ازدواج کرد.
مدتیست من را از خانه اش بیرون کرده،بدلیل اینکه من از در اختیار قرار دادن خانه ای که به نام من به او است امتناع کردم،دلیل این امتناع، چشمداشت او به مال من است و این موضوع برای من محرز است.
علاوه بر این با توجه به علاقه من به فرزند، اما او هیچگاه راضی به این کار نشد و من برای اینکه با او به خوشبختی زندگی کنم، بالاجبار حتی مجبور به جراحی شدم.
از بی احترامی و دخالت های فرزندان ایشان حرفی نزدم.که عمده دلیل مشکلات من اینها هستند.
تنها دارایی من چند قطعه زمینی بود که با اصرار ایشان که به قولش از چنگ برادرهام درآورد آن را فروخت و به نام من خانه گرفت، اکنون این بازی ها را در آورد و من را از خانه بیرون کرد،واقعا خسته شدم، من یک زن خانه دار هستم و یتیم،درآمدی ندارم، زندگی و تحمل چنین مردی برایم خسته کننده شده است علی رغم اینکه همیشه همراه و تابع امیال او بوده ام.
۱.حال اولا پیشنهاد شما چیست؟
۲. آیا حق طلاق و اجرای مهریه (صرفا جهت ادامه حیاتم) را قانون به من می دهد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس ، شما برای ادامه حیات مطالبه نفقه گذشته را بخواهید از شورای حل اختلاف

مطالبه مهریه اگر شما را از خانه بیرون کرده
حق مطالبه مهریه را قانون به شما داده است
حق طلاق را باید مرد به شما بدهد

پیشنهاد :
طبق اظهارات شما ، مصمم به طلاق نیستید

حق طلاق یعنی ، شوهر بااختیار خودش این حق رابه شما بده .

مهریه رافعلا اقدام نکنید .

ضمنا اگر خانه متعلق به شماست و وی شما را از خانه خودتان بیرون انداخته علیه وی دادخواست رفع تصرف بدهید و هم الزام به تهیه مسکن.چون مسکن جز نفقه بوده و تهیه آن برعهده زوج است

با سلام
اگرشمارا از خانه بیرون انداخته علیه وی شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید
درخصوص مهریه هم میتوانید با ارائه دادخواست آنرا مطالبه کنید
اما درخصوص طلاق منوط است به تحقق شروط ضمن عقد