درخواست طلاق از طرف مرد

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶,۰۸۰ #5372

باسلام بنده میخواهم زنم را طلاق بدهم. مهریه زنم 600 سکه تمام است که با چند بار درخواست اعسار بنده حکم بصورت پرداخت اقساطی سکه شده است. مدت دو سال است که زنم در مورد اجراییه این حکم هیچ اقدامی نکرده است میخواهم بدانم که اگر بخواهم بنده زنم را با این حکم طلاق بدهم و تمام اقساط معوقه را تا به الان پرداخت کنم به جز مهریه چه چیزهایی به زنم تعلق میگیرد البته متذکر میشوم که زنم باکره نیست و مراسم عروسی انجام شده است ولی بدلیل مشکلات زیر یک سقف برای زندگی نرفته ایم و مانند دوران نامزدی زندگی کرده ایم و در این مدت نفقه و مخارج زنم را پرداخت کرده ام. آیا به زنم با اینکه نزدیک به چهار سال است که هیچ ارتباط و تماسی نداشته نفقه و اجرت المثل تعلق میگیرد؟ آیا تمام 600 سکه تمام به زنم تعلق میگیرد یا اینکه قانون مهریه 110 سکه به زنم تعلق میگیرد؟در آخر نیز متذکر میشوم که چند بار نیز برای تمکین و داوری و ریش سفیدی و غیره اقدام کردم ولی بی فایده بود به این نتیجه رسیدم که بعد از چندین سال به این زندگی پایان بدهم. لطف کنید مرا راهنمایی قانونی کنید که من چگونه قانونی زنم را طلاق بدهم؟درآخر لطف کنید کمک و فکری به حال و روز این جوانان کنید این مهریه ها معضل بزرگی شده برای زندگی جوانان و زندگی جوانان را هیچ چیزی به جز این مهریه ها خراب نکرده و دختران و زنان جوان را تحریک و به جان پسران و مردان جوان می اندازد.

مشاوره حقوقی طلاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،طلاق حق مرد است بنابراین میتوانید دادخواست دهید.اجرت المثل تعلق نمی گیرد.نفقه و مهریه تعلق می گیرد ولی میتوانید اعسار دهید.

با احترام میتوانید دادخواست طلاق ارائه دهید بابت حق و حقوق زوجه نیز می‌توانید درخواست اعسار بدهید

با سلام دادخواست طلاق بدهید و برای حق و حقوق همسرتان درخواست اعسار بدهید

بااحترام
طلاق توافقی بگیرید و مهریه راببخشد شما طلاق دهید

با سلام در خصوص طلاق باید با دادخواست طلاق از جانب شما در محل اقامت خوانده و در دفتر خدماتالکترونیک قضایی انجام دهید که تمام حقوق از جمله اجرتالمثل و جهزیه و مهریه باید مشخص شود در مورد مهریه تا ۱۱۰ سکه جلب دارد و مابقی بسته به استطاعت مال مرد که چنانچه توانایی مالی داشته باشد قابل وصول میباشد درخصوص نفقه باید با دادخواست الزام به تمکین توسط شما رای به عدم تمکین زوجه گرفته تا نفقه به همسرتان تعلق نگیرد در مورد اعسار از پرداخت مهریه نیز میتوانید دادخواست اعسار دهید وهمچنین تعدیل تقسیط مهریه امیدوارم جوانان مان به این درک برسند که مهریه لزوم خوشبختی و پایداری زندگی مشترک نمیباشد و فقط هدیه ای ازجانب مرد میباشد و بجای تضمین زندگی بوسیله مهریه راههای دیگری را در سند ازدواج دنبال کنند موفق و پیروز باشید

باسلام
مهریه حق مسلم ایشان است و شما میتوانید حق و حقوق ایشان را پرداخت کنید و دادخواست طلاق دهید

اجرت المثل تعلق نمیگیرد زیرا در منزل مشترک زندگی نمیکنید و در مورد مهریه هم در صورت احراز معسر بودن تا ۱۱۰ سکه ملزم به پرداخت هستید و در صورت تمکن ۶۰۰ سکه.در مورد نفقه بدلیل ناشزه بودن همسر نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد