آیا لازم به انحصار وراثت است یا مراحل دیگری دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۴۵ #53388702

سلام اینجانب از عمویم سه دانگ از خانه رابه من وکالت داده بود که حین مراحل اداری فوت نموده الان الزام به سند از وارث خواهانم که حین مراحل نوبت دادگاه یکی از وراث فوت نموده آیا لازم به انحصار وراث از فوت شده است یا مراحل دیگری دارد

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.

با سلام ابتدا گواهی انحصار وراثت اخذ کنید

بادرودوسلام بدوا باید گواهی انحصاروراثت را دریافت نمایید.

با سلام
ابتدا باید گواهی حصر وراثت را اخذ کنید

با سلام.نیاز به انحصار وراثت دارد.

باسلام
بله نیاز است مجددا برای گواهی انحصار وراثت اقدام کنید

درصورت فوت احدی از خواندگان دادگاه قرار توقیف دادرسی صادر میکنه وشما بایستی ورثه متوفی رو با ارایه گواهی انحصار وراثت معرفی کنید تا پرونده به جریان بیافته