اگر ازش شکایت تصرف غیرقانونی کنم چه مدتی به نتیجه میرسم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۵ #53330070

سلام چهارسال پیس خانه ای مشاع بمساحت ۶۰ متر با مادر و خواهرم خریدم از همان موقع تا الان مادرم ساکن است و هیچ مبلغی هم بمن پرداخت نکرده
دودانگ من یک دانگ خواهرم سه دانگ مادرم شریکیم
سهمم را میخواهم ولی همکاری نمیکنند نه میفروشند نه میخرند اگر ازش شکایت تصرف غیرقانونی کنم چه مدتی به نتیجه میرسم و با چگونه میتوانم به نتیجه مطلوب برسم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا شکایت کیفری نمی توانید مطرح نمایید بلکه اول از طریقاداره ثبت تقاضای افراز وفروش نمایید و بعد از طریق دادگاه ملک بصورت مزایده فروخته میشود و بعد میتونید دعوی اجرت المثل ایام تصرف را نسبت به سهم خودتون علیه مادربزرگتون مطرح نمایید که بر اساس نظر کارشناس مبلغ تعیین و طرف مقابل محکوم به پرداخت آن میگردد

با سلام
شما میتوانید دادخواست تقسیم سهم خویش از ان خانه را از دادگاه بخواهید و چون متراژ ملک پایین است و قابل تقسیم نمیباشد لذا میتوانید درخواست فروش و مطالبه سهم خویش نمایید .
نیز بدوا در خواست مهر و موم و تخلیه ملک را تا تقسیم یا فروش ملک را از دادگاه بخواهید و معمولا روال کاری پرونده بستگی به ترافیک کاری شعبه مورد نظر خواهد بود .

سلام
شکایت تصرف غیرقانونی به نتیجه نمی رساند ولی می‌توانید راجع به:
۱ :مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مادرتان
۲ :خلع ید مادرتان که در سهم شما تصرف دارند
با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود ادخواست بدهید
و چنانچه بخواهید از مشارکت خارج شوید و ملک سند شش دانگ داشته باشد باید:
درخواست افراز ملک مذکور را در اداره ثبت اسناد و املاک مطرح کنید
چنانچه اداره ثبت رای بر عدم افراز صادر نمودند و قطعی شد
باید از طریق دادگاه درخواست فروش نمائید
دادگاه دستور فروش صادر می نمایند و سپس ملک از طریق مزایده به فروش می‌رود
و شما می توانید خودتان از جمله خریداران باشید

سلام
مدت ان بتسگی به شعبه دارد

سلام
تعیین مدت برای پرونده های قضایی امکان پذیر نیست بستگی به شعبه مربوطه دارد.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

با سلام
پرونده شما کیفری نمی باشد و حقوقی است بدوا غیرقابل افراز بودن ملک را اخذ نموده سپس تقاضای فروش ملک را نمائید لیکن در صورت قابل بودن ملک دادخواست تقسیم اموال نمائید