آیا دادگاه با این طلاق موافقت می‌کنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۸۱ #53253898

سلام
بنده پنج ساله ازدواج کردم و یک فرزند دختر دارم
زنم بعد از پنج سال یکدفعه به خانه مادرش رفت و گفت من طلاق میخوام
ازش پرسیدم برای چی
گفت شبا دیر میای خونه
من محل کارم تا منزل سه ساعت راه هست صبح ساعت ۶ راه میوفتم ساعت ۷ تعطیل میشم
و ساعت ۱۰ به خانه میرسم بارها به خانومم گفتم بریم نزدیکتر بگیریم خونه رو قبول نکرد و گفت باید پیش مادرم باشم
هر چی میگم میگه حق طلاق بده به من تا برگردم
لطفا راهنماییم کنید
به خدانه معتادان نه مشروب خورم نه رفیق بازم نه دست بزن دارم دلم باشه بچم میسوزه داره همتونو بیچاره می‌کنه
آیا دادگاه با این طلاق موافقت می‌کنه
و اینکه حق طلاق بدم بهش برگرده یا خیر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دلیل ایشان برای طلاق کافی نمیباشد تا بتواند از طریق اقدام نماید.

سلام
متاسفانه شرایط شما ظاهرا ایشان را دچار عسروحرج نموده است و در واقع عملا ایشان در عرض ۲۴ ساعت صرفا حدود ۸ ساعت می تواند در کنار شما باشد که بخشی از این تایم نیز مختص خواب می باشد... به نظر اولین کار و پیشنهاد ان است که با ایشان صحبت نمایید و محل زندگی را به محل کار خود نزدیک نمایید تا زمان بیشتری را با خانواده سپری کنید
در خصوص طلاق ایشان نیز اگر عسروحرج ایشان ثابت شود ممکن است دادگاه تقاضای ایشان را بپذیرد و در واقع صرف معتاد و.... نبودن نمیتواند مانع صدور گواهی عدم امکان سازش شود
در اخر پیشنهاد میکنم حتما در معیت همسر خود یکبار به مشاوره خانواده مراجعه نمایید و یا ازدادگاه تقاضی نمایید اقدام به ارجاع شما به مشاوره خانواده برای بررسی مشکلات و حل و فصل انها نماید

شما بایستی دادخواست الزام به تمکین بدهید ، حق طلاق با زوج است نه زوجه ، حق طلاق بدهید ممکن است بعدا عواقبی برایتان داشته باشد . پیشنهاد می شود برای ارائه راهکار موثر مشاوره تلفنی انجام دهید .

شما می‌توانید دادخواست الزام به تمکین ایشان را داده و از دادگاه تقاضا نماید که ایشان به منزل برگردند در خصوص دادن حق طلاق به صلاح نخواهد بود و ایشان می توانند با وکالتی که از شما دریافت می نمایند جهت طلاق اقدام و رای طلاق بگیرند

نظر دادگاه معتبر است بعید بنظر میرسد ،،حق طلاق تبعات دارد بررسی دقیق کنید

سلام
برای اینکه زوجه درخواست طلاق کند باید ثابت کند امکان زندگی با زوج در عسر و حرج است اگر بهانه ایشان تنها دیر آمدن به خانه باشد و شما بتوانید ثابت کنید که به جهات موجه دیر آمدن تان بخاطر طول مسافت می باشد ادعای طلاق رد خواهد شد.

باسلام خدمت شما
باتوجه به اینکه اقتضای شغلتون هست دادگاه با طلاق موافقت نمیکنه.
اینکه شما حق طلاق بهشون بدید یا نه با خود شماست.
البته شما میتوانید حکم ناشزه ایشان را بگیرید و مدعی این شوید که بدون اجازه منزل را ترک کردند.