میتواند از طریق دوربین مدار بسته و پلاک ماشینش ورود و رابطه اون اقا را با من را ثابت کند؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۸۳۱ #53237020

من و همسرم جدا زندگی میکنیم طلاق ولی نگرفتیم؛ من با یک اقا اشنا شدم و این اقا چندین بار به منزل من مهمان امده است؛ حیاط مجتمع دارای دوربین است، ایا شوهر من میتواند از طریق دوربین مدار بسته و پلاک ماشینش ورود و رابطه اون اقا را با من را ثابت کند؟ داخل اپارتمان دوربین نیست فقط حیاط مجتمع دوربین هست ؛ همسرم اون آقا رو میشناسه قبلا رابطه کاری داشتن انگار ؛ میتونه اون اقا انکار کند که به خانه من امده است؟ چون تعداد واحد زیادی در اپارتمان ما هست و همه ی اهالی و مهمان ها از یک در ورود و خروج دارند

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام فیلم دوربین بسنده نمی کند.

در صورت شکایت توسط همسر، امکان بازبینی دوربین ها وجود دارد.
و اون اقا باید بعنوان کسی که در مظان اتهام است ازخود دفاع کند در ان مجتمع با چه شخص یا اشخاصی کار داشته است.

تنها فیلم دوربین کفایت نمی کند

درود بر شما . چنانچه از شما شکایت شود موضوع قابل پیگیری و بازبینی دوربین ممکن میباشد

بااحترام
شما جرم رابط نامشروع انجام داده اید و محرز میگردد

با سلام و احترام

استناد به فیلم دوربین ها در کنار سایر ادله می تواند موثر باشد و به تنهایی کفایت نمی کند.

درود
ورود به حیاط دلیل بر ورود به منزل شما نیست مگر قرائن و امارات یا دلایل دیگری موجود باشد.