آیا میتوان از استاد دانشگاه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۱,۱۰۲ #53189979

یکی از اساتید دانشگاه دندانپزشکی دانشگاه سمنان، نمره قبولی پایان ترم در درس مربوطه را نداده که منجر به تاخیر یک ساله در فارق التحصیلی من میشود.
در حالی که کار خود را خوب انجام دادم و نتیجه کاری که استاد از من خواسته بود ، روی دندان انجام بدم، بسیار تمیز و خوب شده بود.
ولی ایشان، من را مردود کرد که منجر به افزایش یک ساله مدت تحصیل من خواهد شد.
دندان مورد نظر را که فکر میکردم به عنوان مدرک ، میتونم استفاده کنم ، نزد خودم نگه داشته ام.

دلیل ایشون، پرفوره کردن دندان (تخریب ریشه) بوده که دندان را باز کردم و دیدم، به هیچ عنوان پرفوریشن ، اتفاق نیافتاده بود.

با این توضیحات و وجود دندان مورد نظر آیا میتونم از استاد، شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
درست است شما جهت رویت اپکس دندان مورد نظر، کانال را باز کرده اید و از کاز خودتان مطمئن شده اید، اما نمیتوانید ثابت کنید دندان همان دندان مورد امتحان n ۲ بوده، بنظر بنده با ریس دانشکده در جریان بگذارید تا وساطت کنند و الا نمره ارزیابی دست استاد هست

با سلام
این نظر استاد مربوطه بوده و قابل احترام.

از طریق تخلفات آموزش عالی اقدام نمایید

با درود قابل اقدام است و پیگیری

سپاس از شما امیدوارم که در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید

این مشکل داخلی است به مدیر گروه داندانپزشکی مراجعه نمایید برای تک درس میشه استاد عوض کنید

بله اگر موجب متضرر شدن شما شده اند امکان طرح شکایت مستند و مستدل وجود دارد از طریق دانشگاه مربوطه و واحد های نظارتی اقدام کنید امید ک نتیجه مطلوب حاصل شود