آیا از دست دادن حافظه کوتاه مدت زوج می تواند دلیلی برای طلاق باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۲ #52871307

سلام همسر من بر اثر یه حادثه ای حافظه کوتاه مدت خود را از دست داده الان هشت ماه از اون ماجرا می گذره بهتر شده ولی فراموشی گاها میاد سراغش .کار و حقوقی هم نداره الان فقط تو خونه می شینه.نمی تونم خودمم برم سر کار چون بچه کوچیک دارم اعتمادی هم ندارم که بچه رو بخوام بزارم پیش همسرم این موضوع من رو خیلی اذیت میکنه چون هم دست بزن پیدا کرده هم بد دهن شده یه پسر سه ساله دارم خیلی بچه رو میزنه می خواستم ببینم اگر درخواست طلاق بدم بچه به من واگذار میشه یا
نه یه موضوع دیگه هم هست ما الان نه ماهه هیچ ارتباطی نداریم یعنی مایل به رابطه نیستن آیا این موضوع می تونه دلیلی باشه برای طلاق گرفتن؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حصانت فرزند تا هفت سالگی با مادر میباشد و در صورت مصلحت طفل بعد از هفت سالگی نیز امکان دارد به عهده مادر گذاشته شود .شما میتوانید به عنوان عسر و حرج از بابت عدم رابطه و همچنین فراموشی تقاضای طلاق نمایید