آیا کارت پایان خدمت ضروری است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۲۵ #52816688

سلام وقت همگی بخیر
ببخشید جهت مهاجرت موقت به کشور آلمان جهت گذراندن دوره های آوسبیلدونگ یا با پرداخت وثیقه میتوان خارج شد ؟؟؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بر اساس ماده ۱۹ خدمت وظیفه عمومی مصوب ۲۹ / ۰۷/ ۱۳۶۳ مجلس شورای اسلامی اصلاحی مورخ ۲۲ / ۰۸/ ۱۳۹۰ کسانی که به سن ۱۸ سال تمام می رسند پس از انتشار آگهی احضار موظفند ظرف مدتد۶ ماه خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی نماید و سازمان نظام وظیفه هم مکلف است حداکثر ظرف مدت ۶ ماه تکلیف مشمولین وظیفه را تعیین نماید ، و آنها را به خدمت اعزام یا برابر مقررات از دوره خدمت ضرورت معاف نماید .

با سلام امکان گذاشتن وثیقه برای شما می باشد

با سلام میتوانید وثیقه بگذاریذ

با سلام
وثیقه بگذارید و مهاجرت موقت کنید

سلام و ادب می توانید وثیقه بگذارید و مهاجرت موقت انجام دهید

با سلام و احترام ؛در صورتیکه غیبت خدمتی نداشته باشید وبا گذاشتن وثیقه امکانپذیر است

با سلام
با وثیقه گذاری امکان مهاجرت موقت وجود دارد