چطور میتواند پولی که به آنها داده را پس بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۱ #52811466

سلام.خسته نباشید
همسرم نانوایی رو معامله کرده و تقریبا پنجاه میلیون هم داده و همین مبلغ هم چک داده. ولی الان متوجه شده کلاهبرداری کردن و جواز اصلا به نامشون نیست و حق معامله و فروش اونجارو نداشتند. و معامله هم بصورت کتبی بین همسرم و اون طرف بوده یعنی تو دفتر اسناد ثبت نشده. الان چطور میتونه پولی که به اون ها داده پس بگیره؟
یعنی اون برگه نوشته شده برای معامله اعتبار داره تو دادگاه یا نه؟
لطفا راهنماییم کنید .تمام دارایمون رو گذاشتیم سر این معامله و کلاهبرداری از آب در اومده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه فروشنده مالک نبوده و وکالت فروش نیز نداشته است بر حسب دانستن جزئیات دقیق تر می توان تحت عنوان کلاهبرداری یا فروش مال غیر شکایت کیفری نمود از طرفی قولنامه نیز با امضاء دو طرف اعتبار داشته و به صورت حقوقی می توان برای مطالبه وجه نیز اقدام نمایید.

کلاهبردای نیازمند ارکان خاص خودش هست که در این موضوعی که شما توصیف کردین نمیگنجه. فروشنده درواقع نانوایی متعلق به دیگری رو به شما فروخته. عمل فروشنده درحکم کلاهبرداری بوده و درواقع مرتکب جرم انتقال مال غیر هستند و چون شما مطلع نبودین میتونین مبلغی که بابت این معامله پرداخت کردین رو از باب استیفای بلاجهت مسترد کنین. البته که نیازمند به مشاوره ای مفصل در این خصوص هستین و بنده در همین راستا شما رو به مراجعه به دفتر همکاران ارشاد میکنم.

به استناد به همان قرارداد قابل شکایت است و اسناد عادی هم دارای اعتبار میباشند

سلام- شما می توانید به دادسرای شهر خویش کراجعه نموده و شکایت کیفری تحت عنوان کلاهبرداری مطرح نمائید. در ضمن قولنامه ای که فیمابین منعقد گردیده در صورتیکه شاهدینی آن را تائید کرده اند اعتبار خواهد داشت. از طرفی پول واریزی به شماره حساب فرد طرف معامله می تواند مدرکی دال بر اثبات پرداخت مبلغ فوق الذکر باشد. مدارک لازمه جهت ارائه به دادسرا ۱- کپی فیش واریزی به حساب شخص مورد نظر- ۲- قراردارد فیمابین۳- شاهد یا شاهدین معامله

متن قرارداد باید ملاحظه شود اگر که حق معامله نداشته اند شما میتوانید چک ها و پولتون رو پس بگیرید

با سلام
با طرح شکایت و قرارداد موجود و شاهد هم اگر باشد رسیدگی میشود