امکان تخفیف مجازات برادرم وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۱ #52692242

سلام

برادرم مصرف کننده مواد مخدر بود که به اسرار مواد فروش که گفته بود برای یک کار اداری همراهش بره تهران،که مواد فروش یک ماشین تاکسی همراه راننده با خودش میاره که سه نفری برن تهران،برادر من تحت تاثیر مواد بی خوابی داشته که کل مسیر رفت و برگشت مسیر رشت تا تهران رو صندلی عقب ماشین میخوابه،موقع برگشت در قزوین ایست بازرسی اینارو میگیرن، در تابلوی آرم تاکسی ۹۰ گرم هرویین جاساز بوده، هر سه نفر میرن زندان حتی موقع دستگیری ۵ گرم هرویین همراه با ۲ میلیون پول در جیب مواد فروش که صندلی جلو نشسته بود پیدا کردن،بعد از یک سال و نیم بلاتکلیفی حکم میاد:

راننده تاکسی تبرئه میشه (با اینکه مواد توی ماشینش جاساز بود)

مواد فروش که سابقه قبلی داشته و همون مواد به مقدار ۵ گرم هم تویه جیبش بود ۱۲ سال حبس میخوره.

برادر من که سابقه نداشت ۱۵ سال حبس میگیره، یعنی متهم اول به حکم اعتراض میزنیم (دیوان) الان حدود یکسال و سه ماهه هنوز جوابش نیومده، به خدا برادرم چون تحت تاثیر مواد بود فریب خورد اون مواد فروش برادرم رو قربانی کرد، پدرم از غم برادرم فوت کرد مادرم ۶۵ سالشه هر چند روز تنهایی با تن مریضش میرفت دادگاه قزوین اما تنها جوابی که میشنید این بود:داریم بررسی میکنیم.

من تعجب میکنم چطور راننده تاکسی تبرئه شد،با اینکه مواد داخل آرم تاکسی روی سقف بود.
برادرم با ۳۳ سال سن قربانی شد.

البته نمیگم که برادرم بیگناه بود ولی حکمش این نبود،هنوز جواب اعتراض نیومده و برادرم با سند آزاده

به نظر شما امکان داره دیوان حکم برادرم رو کم کنه؟

تشکر

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مشخص نیست محتویات پرونده و مستندات حکم دادگاه چه بوده وشماچه لایحه ای تنظیم کردید ولی
توصیه میکنم حتما یک وکیل مجرب در زمینه موادمخدربگیریدتابامطالعه پرونده قبل از حکم دیوان لایحه دفاعیه دیگری تنظیم کند

سلام بستگی به این دارد که لایحه فرجام خواهی شما به چه نحو و استدلالی تنظیم شده باشد. بهتر است وکیل بگیرید تا با مطالعه پرونده لایحه دیگری تقدیم دیوان نماید .

مشخص نیست حکم دادگاه جه بوده
مشخص نیست لایحه فرجام خواهی شما چه بوده .
به هرحال دفاع شما انجام شده و باید صبر کنید