آیا در پایان سال می توانند به صرف امضای این برگه با ادعای پرداخت سنوات هر سه ماه یکبار به ما سنوات پرداخت نکنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #52593353

سلام
۱-اگر در شرکتی هر سه ماه از ما به اجبار برگه تسویه سنوات بگیرند و پولی هم به ما پرداخت نکنند آیا در پایان سال می توانند به صرف امضای این برگه با ادعای پرداخت سنوات هر سه ماه یکبار به ما سنوات پرداخت نکنند؟ در ضمن هیچ پرداخت بانکی صورت نگرفته .
۲-همانطور که مستحضرید برای اخذ پروانه وکالت و قضاوت مدرک کارشناسی حقوق لازم است .
اینجانب کارشناسی خودم را در رشته مهندسی اخذ کردم و در شرایط فعلی علاقه مند به تحصیل در کارشناسی ارشد و بعد دکتری حقوق هستم
با اخذ مدارک تحصیلات تکمیلی حقوق و با توجه به لیسانس غیرحقوقی در چه زمینه های شغلی حقوقی در آینده می توانم ورود کنم؟
در ضمن در شرایط فعلی یک کار ثابت دارم و تحصیل در این زمینه بیشتر به خاطر علاقه و تحقیق است ولی دوست دارم زمینه های کسب درآمد و شغلی این موضوع (تحصیلات تکمیلی حقوق) را بدانم .
تشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص تسویه علاوه بر رسید تسویه نیاز به اثبات به چگونگی پرداخت وجه است